Nová digitální kamera s rozlišením 16 Mpix

27.11.2017 19:08

Profesionální digitální kamera CMOS 760 s rozlišením 16 Mpix (4608 x 3456 pix.) a USB 3.0

Kamera  je určena pro připojení k mikroskopům, pro profesionální dokumentaci mikroskopických preparátů či vzorků jak ve statickém obraze, tak formou videozáznamu. 

Díky duálnímu procesoru, kde první procesor zajištuje zpracování obrazu v každém detailu a druhý procesor se stará o rychlí přenos obrazu na Vaší obrazovku, dosahuje kamera CMOS 760 zcela plynulého obrazu i při nejvyšším možným rozlišení.

Zabudované hardwarové binování a technologie 3D denoise vedou k překvapivému výkonu CMOS 760 v aplikacích s nízkou intenzitou osvětlení. CMOS 760 dokáže přinést pozoruhodnou kvalitu obrazu i při slabém osvětlení.

CMOS 760 má integrovanou úpravu teploty barev 1800-10000K. Tato funkce, která byla dříve k dispozici pouze na špičkových vědeckých kamerách, významně zlepšuje vyvážení bílé a poskytuje originální obraz s neuvěřitelnou barevnou věrností, což eliminuje potřebu jakéhokoli následného zpracování. CMOS 760 vytváří úžasné vizuální efekty pro různé vzorky a různé zdroje osvětlení, které vždy dávají věrný životní obraz.

Součástí kamery je intuitivní software, který slouží jak k seřízení a úpravě samotného snímání, tak i k následné úpravě obrazového záznamu, který jednoduše a rychle pořídíte pouhým kliknutím myši.

 

 

 

Zpět